YENİ WOODY ALLEN FİLMİNDEN EN PASTELİNDEN İLK GÖRSELLER

YENİ WOODY ALLEN FİLMİNDEN EN PASTELİNDEN İLK GÖRSELLER


Justin Timberlake <3 Kate Winslet = Wonder Wheel


“Yaz geldi de geçiyor, yeni Woody Allen filminden ne haber?” diyorsanız dişinizi biraz daha sıkmanız gerek. Wonder Wheel‘den paylaşılan toz pembe ilk görseller de bu süreçte yar ve yardımcınız olacak.

Wonder-Wheel-Kate-Winslet-Justin-Timberlake-768x512

Başrollerini Kate Winslet ve Justin Timberlake‘in paylaştığı Wonder Wheel, her zaman olduğu gibi detaylarını bir süre daha kendi içinde saklayacak. Şu ana kadar bildiklerimiz, film 1950’lerde geçiyor, karakterlerimiz mafya ve aşıklardan oluşuyor ve işin içine ihanet de karışıyor. Yani pastel tonları ve güzel manzaralarıyla benzer elementlerle işlenmiş klasik bir Woody Allen filmi izleyeceğiz.

Kate-Winslet-Wonder-Wheel

Cafe Society’de de olduğu gibi Amazon Studios’un yapımcılığını üstlendiği Wonder Wheel’in kadrosunda Juno Temple ve James Belushi de yer alıyor.

Daha dün  Selena Gomez, Timothée Chalamet ve Elle Fanning’den oluşan üçü bir arada kadrosuyla isimsiz yeni filmini duyuran Woody Allen, önümüzdeki sezona duble hazırlıklı geliyor. Şimdilik, 1 Aralık’ta vizyonda olacak Wonder Wheel‘in gözlerde ılık rüzgarlar estiren ilk fotoğraflarına buyurun.

 

Justin-Timberlake-Wonder-Wheel

Wonder-Wheel-Kate-Winslet-768x512