YENİ WOODY ALLEN FİLMİNE ÜÇÜ BİR ARADA KADRO

YENİ WOODY ALLEN FİLMİNE ÜÇÜ BİR ARADA KADRO


Selena Gomez, Timothée Chalamet, Elle Fanning


Renkleri, karakterleri ve anlattığı hikayelerle ne kadar sıcak bir kimlik oluştursa da, uzun uzadıya tartışılması gereken geçmişiyle sevip saymanın giderek daha güç bir hale büründüğü Woody Allen, yeni filmi için yine herkese hitap edecek, risksiz bir kadroyla yola koyuldu. Genç ve yükselen oyuncuların dinamiğinden nem almayı seven yönetmen, sıradaki filminde başrolleri Elle Fanning, Selena Gomez ve Timothée Chalamet arasında bölüştürecek.

gomez-fanning-chalamet

Henüz ismi belli olmayan projenin yapımcılığını Cafe Society ve Wonder Wheel gibi filmlerinde de Allen’la çalışan Amazon Studios üstleniyor.

En son James Franco’yla birlikte In Dubious Battle‘da izlediğimiz Gomez, The Beguiled ve 3 Generations‘ta büründüğü farklı kimliklerle aklımızı alan Fanning ve 15 yaşındayken Interstellar‘da izlediğimiz, bu Kasım’da da Luca Guadagnino’nun yeni filmi Call Me By Your Name‘de izleyeceğimiz Chalamet ile üçü bir arada bir kadro oluşturan Allen, nasıl bir hikayeyle karşımıza çıkacak henüz belli değil. Zaten elde böyle bir kadro olunca konu da pek mühim değil, her halükarda dolacak o sinema salonları…

İçinizi ısıtacak film mi lazım? Woody Allen’ı beklemeyin, Luca Guadagnino‘dan gidelim. Buyurun Call Me By Your Name’in ilk ve enfes fragmanına.