YOKSA HUNGER GAMES VE TWILIGHT GERİ Mİ DÖNÜYOR?

YOKSA HUNGER GAMES VE TWILIGHT GERİ Mİ DÖNÜYOR?


Lionsgate'in yalancısıyız...


Hunger Games ve Twilight, bu zamana kadar hasılat rekorları kıran iki seri olarak adını sinema tarihine yazdırdı. Hayran kitlesi de epey bir arttı, aldı başını gidiyor.

Lionsgate CEO’su Jon Feltheimer, hafta başında yaptığı konuşmada iki serinin de gelecekte sinemaya geri dönebileceğini söyledi. Sözlerine “Anlatılacak çok şey var ve serilerimizin yaratıcıları hazır olduğu zaman sizlerle paylaşacağız.” diye devam eden Feltheimer, Hunger Games ve Twilight’ın devam filmleri için yeşil ışık yaktı.

Feltheimer’a göre, filmlerin spin-off versiyonlarının çekilmesi daha olası duruyor. Bunun için Twilight’ın yazarı Stephanie Meyer ve Hunger Games’in yaratıcı Suzanne Collins ile konuşacaklarını söyleyen Feltheimer, bizi nelerin beklediğini az-çok açıklamış oldu.

Peki, bizi ne tür spin-off’lar bekliyor olabilir?

Hunger Games kendi evreninde devam edebilecekken, son zamanlarda en dikkat çeken serilerden Fifty Shades of Grey‘den sonra Christian Grey için yazılan spin-off’tan yola çıkarak, en olası senaryonun Edward Cullen üzerinden yürüyeceğini tahmin ediyoruz.

Bizi gerçek anlamda nelerin beklediğini tam olarak bilmesek de her iki filmin de izlenme rekorları kıracağından eminiz. Eh ne diyelim, kolay gelsin.