BECK’İN YENİ ALBÜMÜNDEN TEKRAR TEKRAR İZLENECEK YENİ VİDEO

BECK’İN YENİ ALBÜMÜNDEN TEKRAR TEKRAR İZLENECEK YENİ VİDEO


Up All Night


Beck, 13 Ekim’de yayınlanacak yeni albümü Colors’tan Up All Night isimli şarkısını tekrar tekrar izlenecek bir video ile paylaştı.

syrty

13 Ekim’de 13. albümünü yayınlamasından dolayı 13 rakamının uğursuzluğuna gelmesin diye nazar boncuğu takmak istediğimiz Beck’in; farklı bir mix’inin FIFA 2017’de kullanılan şarkının albüm versiyonuna çektiği Up All Night, bol bol replay butonuna tıklatacak videosuyla geldi. 

Arkasında tanıdık bir ismin yer aldığı Up All Night’ın fikir babası; Tame Impala’nın The Less I Know Better’ı Two Doors Cinema Club’ın What You Know‘u She&Him’in Stay Awhile‘ı gibi kendine hayran bırakan işlere imza atan CANADA. Fiona Apple’ın Criminal videosundaki gibi herkesin kendinden geçtiği bir partide sızıp insanların eğlencesi haline gelen arkadaşını kurtarmaya çalışan bir gençin hikayesini izliyoruz.

hgk

 

Morning Phase ile 2014’teki Grammy’lerde En İyi Albüm ödülünü evine götüren Beck’in 13.albümü olacak Colors’tan Wow, Dear Life ve No Distraction’nun ardından paylaştığı dördüncü şarkı olan Up All Night’ıntekrar tekrar izleten videosu için buyrunuz…