BLACK MIRROR’IN SAN JUNIPERO’SU DEVAM EDECEK Mİ?

BLACK MIRROR’IN SAN JUNIPERO’SU DEVAM EDECEK Mİ?


Bizce etmeli...


Black Mirror‘ın yeni sezonu için heyecanlanmaya başladığımız şu günlerde, son sezonun en sevdiğimiz bölümlerinden San Junipero için devam bölümü çekilecek mi diye meraktan ölüyorduk. San Junipero, dizinin karanlık atmosferine istinaden biraz daha keyfimizi yerine getirdiği için çoğumuzun en sevdiği bölüm olmuştu. Dizinin yaratıcılarından Charlie Brooker da “Ay yoksa San Junipero geliyor mu gerçekten?” sorumuzun cevabını sonunda verdi!

Brooker, The Hollywood Report‘la gerçekleştirdiği röportajda bölümü çekmek istediklerini söyledi ve “Bölümle ilgili birçok bakış açısı var. Örneğin, orijinal senaryoda Kelly bir kreşteydi ve bütün çocukların aslında birer ölü olduğunu fark ediyordu. Bu kısım çok ağır olacağı ve insanların San Junipero evreninden ziyade o noktaya odaklanmalarına neden olacağı için bölümde yer almadı. Devam filmi çekecek olursak buna yakın şeyler olabilir. Bölümden çok daha farklı şeyler ortaya çıkabilir.” diye ekledi.

Bölümün yeniden çekilmesinin zor olduğunu, iki karakterin hayatlarına yeniden dönmek istemediklerini de belirten Brooker’ın dediklerinden karakterlerin değişebileceğini ama San Junipero evrenine yeniden dönülebileceğini anlıyoruz.

Her ne kadar Kelly ve Yorkie‘yi yeniden izlemek istesek de dizinin başarısını düşündüğümüzde çekilebilecek her bölümün ne kadar güzel olabileceğini tahmin ediyoruz.

E bekleyelim o zaman!