CHARLOTTE GAINSBOURG’DAN YENİ ALBÜM VE YENİ SINGLE VAR

CHARLOTTE GAINSBOURG’DAN YENİ ALBÜM VE YENİ SINGLE VAR


Rest


Baban Serge Gainsbourg, annen Jane Birkin… Yetenekli olmamak gibi bir şansın yok zaten! Charlotte Gainsbourg da gerek oyuncu gerekse müzisyen olarak pek sevdiğimiz isimlerden biri olmaya devam ediyor. Müjdemizi isteriz! Charlotte Gainsbourg, 7 yıl sonra yeni albümünü yayınlayacağını açıkladı ve albümle aynı adı taşıyan Rest isimli tekliyi paylaştı.

Prodüktörlüğünü Daft Punk‘tan Guy-Manuel de Homem-Christo‘nun üstlendiği Rest, bütün şarkıları Gainsbourg tarafından yazılan ilk albüm olma özelliğini taşıyor. Rest’in en güzel yanı ise albüme katkıda bulunan isimler. Peki, kim bunlar? Paul McCartney, Owen Pallett, Connan Mockasin ve daha birçok isim!

Babamın gölgesinde Fransızca bir şeyler yazmaya asla cesaret edemezdim.” diyen Gainsbourg, Rest’in videosunu yönetmesi için Lars von Trier tarafından desteklenmiş ve bu desteğin de etkisiyle kendi videosunu yönetmiş. Oyunculuk, müzisyenlik derken yönetmenliğe de el atan Gainsbourg’un yeni şarkısı, videonun teaser’ı, şarkı listesi ve albümün artwork’ü için sizi aşağıya alalım.

Ayrıca hatırlatalım; Rest 17 Kasım’da yayınlanacak!

Rest:

01 Ring-a-Ring O’ Roses
02 Lying With You
03 Kate
04 Deadly Valentine
05 I’m a Lie
06 Rest
07 Sylvia Says
08 Songbird in a Cage
09 Dans Vos Airs
10 Les Crocodiles
11 Les Oxalis