DAVID TENNANT VE MICHAEL SHEEN’Lİ GOOD OMENS’TAN İLK GÖRÜNTÜ

DAVID TENNANT VE MICHAEL SHEEN’Lİ GOOD OMENS’TAN İLK GÖRÜNTÜ


Heyecanlanmayalım da ne yapalım!


American Gods ile yazar olarak sahip olduğu okuyucu kitlesine bir de izleyici kitlesi ekleyen Neil Gaiman, şimdi de Terry Pratchett ile birlikte yazdığı Good Omens ile hayranlarını ikiye katlamaya geliyor. Dizinin setinden gelen ilk görüntüler ise ne ikisi dörde beşe katlayacak gibi gözüküyor.

2018’de kıyametten hemen önce geçen ve nihai yargılanmasını bekleyen insanlık kavramı üzerinden dini dogmaları muzipçe hicveden Good Omens, dünyanın sonu fikrinden pek hazzetmeyen Aziraphale (Michael Sheen) ve Crowley (David Tennant) adlı iki iblise odaklanıyor. İblis denince aklınıza nasıl bir görüntü geliyor bilmiyoruz ama altı bölümden oluşacak bu minin dizinin setinden gelen ilk görüntüler hiç de düşündüğümüz gibi değil. Hali hazırda Doctor Who’daki karizmasının üstüne bir de deri ceketli ve pantolonlu cool bir iblis rolüyle karşımıza gelen David Tennant ve her zaman şık ünlülerden olan Michael Sheen’in set halleri, diziye olan heyecanımızı bir kat daha arttıracak cinsten.

En az bizim kadar kendisinin bu proje için heyecanlı olduğunu anladığımız Michael Sheen, diziyle ilgili şunları söyledi: “Good Omens’ı ilk defa ergenken okudum ve o günden bu yana en sevdiğim hikayelerden. Bunu ekrana uyarlayacak ekibin bir parçası olmak rüya gibi. Gelmiş geçmiş en iyi hikaye anlatıcılarından biri olduğunu düşündüğüm Neil’la birlikte çalışmak çok heyecan verici. Ayrıca dünyanın geri kalanı gibi ben de David’in büyük bir hayranıyım o yüzden dünyayı kurtarmak üzere onunla birlikte çalışmayı iple çekiyorum.”

Bir dönem Terry Gilliam’ın da beyazperdeye uyarlamak için girişimde bulunduğu Good Omens, Neil Gaiman’ın Lucifer ve American Gods’tan sonra ekranlara uyarlanacak üçüncü projesi olacak.

It begins. David Tennant is Crowley. Michael Sheen is Aziraphale. They are amazing. #GoodOmens

Neil Gaiman (@neilhimself)’in paylaştığı bir gönderi ()