FUJIYA & MIYAGI 5 OCAK’TA GARAJ’DA!

FUJIYA & MIYAGI 5 OCAK’TA GARAJ’DA!


Biletler Biletix ve Garaj gişesinde!


Play Tuşu ve Garaj ortaklığıyla oluşturduğumuz line-up genişledikçe genişliyor. Bu sefer daha önce canlı canlı dinlediğimiz, fakat her seferinde “Yeniden gelsin, doyamadık!” dediğimiz bir isimle karşınıza çıkıyoruz; Fujiya & Miyagi!

İngiliz elektronik funk dörtlüsü, şarkılarıyla bizi kendimizden geçirmeyi başaran Fujiya & Miyagi, Transparent Things albümünün 10. yılına özel turne kapsamında 5 Ocak 2018’de Garaj sahnesinde olacak! Dans ayakkabılarınızı hazırlayın!

Adını Fujiya marka kayıt cihazıyla, Karate Kid serisindeki ünlü Mr. Miyagi karakterinden alan Fujiya & Miyagi, bugüne kadar Electro Karaoke in the Negative Style, Transparent Things, Lightbulbs, Ventriloquizzing, Artificial Sweeteners ve Fujiya & Miyagi gibi birbirinden başarılı 6 albüme imza attı.

Yetti mi? Yetmedi. Grubun şarkıları her bölümünü iple çektiğimiz Breaking Bad, Misfits, Skins ve How To Get Away With Murder gibi dizilerde soundtrack olarak kullanıldı.

Yaptığı her işle çok sevdiğimiz, eğlenceli şarkı sözlerinde kaybolduğumuz Fujiya & Miyagi’yi 5 Ocak’ta Garaj sahnesinde dinlemek için heyecanlanmaya başladık!

1 Ekim’e kadar sürecek bir bilet alana bir bilet bedava kampanyasıyla satışa çıkan biletler Biletix ve Garaj’da! Bizce kaçırma!