JUSTIN TIMBERLAKE FOO FIGHTERS ALBÜMÜNE MİSAFİR OLMUŞ

JUSTIN TIMBERLAKE FOO FIGHTERS ALBÜMÜNE MİSAFİR OLMUŞ


Dave Grohl: O şu anda en büyük pop yıldızı


15 Eylül’de yayınlanacak albümleri Concrete and Gold’da son Paul McCartney’nin bir şarkıda davullarını çaldığını öğrenmemizden sonra, müzik dünyasının başka bir popüler ismi daha yeni Foo Fighters albümüne misafir olmuş.

People's Choice Awards 2017 - Show

The Kills ve Dead Weather‘dan tanıdığımız Alison Mosshart ile Boyz II Men’den Shawn Stockman’ın misafirliğinin üstüne Paul McCartney’nin de yer alacağını öğrendiğimiz yeni Foo Fighters albümünün son konuğu, Justin Timberlake! Evet yanlış duymadınız, Justin Timberlake! Aynı dönemde Los Angeles’taki EastWest Studios’da albüm kaydına giren bu kararı alması da yine tesadüf. Stüdyonun otoparkında karşılaşıp birlikte içmeye başlayan ikiliden Timberlake kayıtlarının son gününde cesaretini toplayıp “Sizin albümde ben de bi’ şeyler okuyayım mı ya?” demesiyle hayata geçiyor.

Koşa koşa stüdyoya giren ikiliden Dave Grohl “Sohbet ederken bana böyle bir teklifle geldi. Ben de uygun olabileceğini düşündüm. O gerçekten komik ve iyi biri, ayrıca gerçek bir popstar. Emin misin? diye sorduğumda ise sadece arkadaşlarıma hava atmak istiyorum dedi.” açıklamasını yaptı. Timberlake’in bir kaç şarkıda back vokal yapmasına izin veren Grohl “Bu çocukta gerçekten iş var!” diyerek şaka yapmayı da ihmal etmedi.

Bir hafta sonra hem satışa çıkıp hem de online mecralar üzerinden dinlemeye açılacak albüm gelene kadar, Concrete and Gold’dan yayınlanan The Sky Is A Neighborhood ile ısınma turları atalım.