MARK HAMILL’DEN ÜÇ ADIMDA İKON OLMA KILAVUZU

MARK HAMILL’DEN ÜÇ ADIMDA İKON OLMA KILAVUZU


Anlat be Luke!


Bu yılın sonunda vizyona girecek Star Wars serisinin sekizinci filminde neler yapacağını merak ettiğimiz Mark Hamill, katıldığı bir etkinlikte “3 adımda nasıl ikon olunur?”u anlattı.

1977’de Luke Skywalker olarak girdiği bilim kurgu dünyasında kült mertebesine ulaşan Mark Hamill, GQ dergisinin Yılın İkonu ödülünü almak için katıldığı törende bu başarıya nasıl ulaştığını şakalı bir yolla açıkladı. Çözümü de o kadar zor değilmiş(!) Adımları şu şekilde açıklayan Hamill;

Gerçekten oldukça basit bir süreç. İlk olarak bir Ölüm Yıldızı patlatın. Milyonlarca kişiden bir ömür boyu sürecek iyi niyet ve dilekler kazanacaksınız. Luke gibi erdem ve kahramanlık simgesi olarak kendinizi yetiştirdikten sonra, şaşkınlık ve ahlaksızlığın ikonası olan Joker’e gidin. Bu iki basamağı başarıyla tamamladıysanız ise üçüncü adım oldukça kolaydır.” diyerek ilk iki basamağı açıklayıp gerçekten ne kadar kolay olduğunu gösteren Mark Hamill son basamak içn ise şunları söylüyor. Üstünüzde resminizin olduğu donlardan, şekerlemelere kadar olan adınıza özel olarak üretilmiş eşyayı da bastırdınız mı tamamdır! 

Gördüğümüz üzere yöntem gayet kolay gözüküyor. Önce bir Star Wars bulup başrolüne geçiyoruz sonra da devamı geliyor. 14 Aralık’ta vizyona girecek serinin sekizinci filmi The Last Jedi hakkında da açıklama yapmayı ihmal etmeyen Hamill, “Eski serinin son filmi ile bu yeni seri arasında film zamanı olarak epey boşluk var ve karakterimin bu süre içerisinde ne yaptığını bana söylememişlerdi. Ben de bu hikayeyi kendim yazdım. Ama Rian Johnson’ın bana getirdiği hikaye ise gerçekten inanılmazdı! Luke değişti ve artık önemli olan o değil, sadece bu kadar söyleyebilirim.” yorumunda bulundu.