MARTIN SCORSESE VE LEONARDO DICAPRIO BİR KEZ DAHA AYNI FİLMDE

MARTIN SCORSESE VE LEONARDO DICAPRIO BİR KEZ DAHA AYNI FİLMDE


Theodore Roosevelt'in hayatı film oluyor


İkisi de ayrı ayrı projelerle epey meşgul olan Leonarda DiCaprio ve Martin Scorsese, bir kez daha yeni bir filmle ortaklığını beyaz perdeye taşıyor.

ııı

Haberi duyunca sanki zaten sürekli birlikte çalışıyormuş gibi düşündüren ama en son 2013’te Oscar adayı The Wolf of Wall Street’te birlikte çalışan Martin Scorsese ve Leonarda DiCaprio, bu sefer Amerikan tarihinden önemli hikaye ile geliyor. Rushmore dağında da yüzü bulunan, ABD’nin kurucu başkanlarından kabul edilen Thedore Roosevelt’in hayatını anlatacak hikayede baş rolü canlandıracak DiCaprio, anladığımız kadarıyla muhtemel Oscar’lık bir hikaye yine jürinin radarına girme peşinde.

Theodore Roosevelt’in ABD’nin bugün bile hala sahip olduğu doğal alanları korumaya alıp onları parka dönüştüren kişi olmasıyla Leonardo Dicaprio’nun iklim değişimi ve doğal hayat konusundaki hassasiyetinden doğan yakınlıkla belki de karakter olarak Hollywood’daki bu role en uygun kişilerden.

Daha 2014’te konuşulmaya başlanan ve isminin Roosevelt olacağı konuşulan proje hep gel git içerisindeydi ama son olarak Paramount Pictures’ın olaya dahil olmasıyla olay ciddiye bindi. İkilinin Gangs Of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island ve The Wolf Of Wall Street’ten sonra birlikte çalışacağı 6. film olacak bu projenin senaryosu ise DiCaprio’nun yaklaşık yirmi yıldır Pussy Pose isimli arkadaş grubunun parçası olan Scott Bloom’a emanet. Şimdilik ne zaman vizyona gireceği ya da başka kimlerin yer alacağı belli değil ama böyle bir hikayeyle ilgili haberleri bol bol göreceğimize hiç şüphemiz yok.