MICHAEL JACKSON MİRASI SCREAM İSİMLİ YENİ PROJE İLE DEVAM EDİYOR!

MICHAEL JACKSON MİRASI SCREAM İSİMLİ YENİ PROJE İLE DEVAM EDİYOR!


29 Eylül tarihini bir not edelim


2009 yılındaki zamansız kaybıyla bütün müzik dünyasını büyük üzüntüye boğan Michael Jackson’ın anısı yeni projelerle yaşamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda hem biyografik filminin geleceğini öğrendiğimiz hem de bir saatlik Thriller klibi temalı animasyon filminin geleceğini öğrendiğimiz haberlere bir yenisi eklendi. Dün akşam Popun Kralı’nın Instagram hesabından atılan 15 saniyelik bir tweet yeni bir projenin hayata geçeceğini müjdeledi.

Projenin içeriği hakkında açıklama yapmaktan kaçınan Sony Pictures yöneticisi ve aynı zamanda Michael Jackson’ın da avukatlarından biri olan John Branca “Michael için her zaman kalite, isimden önce gelirdi. O yüzden içimize sinmeden ne bu proje ile ne de gelecek projeler ile ilgili detay paylaşmayacağız” açıklamasını yaptı.

Büyük ihtimalle Thriller animasyon projesi gibi Scream şarkısıyla alakalı yeni bir projenin habercisi olan video belki de yayınlanmamış şarkıların da yer alacağı yeni bir albüm projesi  de olabilir. Bize ikisi de fark etmez Michael’cığım…