OH! İYİ Kİ İSTANBUL’A DÖNDÜK! NAİF AÇILIYOR!

OH! İYİ Kİ İSTANBUL’A DÖNDÜK! NAİF AÇILIYOR!


Bu hafta sonu için kendinizi hazırlayın!


İstanbul’da “Şuranın eski tadı yok. Artık buraya gitmekten pek keyif alamıyorum. Hayır, ya oraya gitmeyelim.” dediğimiz yerler yavaş yavaş artmaya devam ederken bunların tam tersi olarak Karaköy geliştikçe gelişiyor, önünü alamıyoruz. Ayrıca neden alalım ki! Bizim keyfimiz yerinde.

Karaköy’ün, aklımıza geldikçe ağzımı sulandıran yemeklerini kaliteli müzikle birleştiren en önemli mekanı Naif, bomba gibi gelecek sezonunu bu hafta sonu açıyor! Hem de ne açmak!

Kendinizi iki gün boyunca birbirinden güzel iki ismin DJ setleriyle mekan kapatmaya hazırlayın! Hem Naif‘in güzel atmosferi hem de güzel müzik bir arada olunca “Birkaç saat oturup giderim.” diyemeyeceğinizden adımız gibi eminiz!

Biletleri çıktığı anda almak için sıraya girdiğimiz Chill Out Festival‘ın arkasındaki isim, aynı zamanda Lounge FM-96.0‘ın müzik direktörü Can Tanca, 8 Eylül Cuma akşamı sahne alacak ilk isim olarak karşımıza çıkıyor. Lounge FM’deki müzik direktörlüğünün yanı sıra yaptığı Daydreaming adlı radyo programıyla elimizde Shazam açık bir şekilde beklememize neden olan Can Tanca, 2014’te dünyanın dört bir yanından topladığı lounge ve chill-out parçalarından oluşan Daydreaming with Can Tanca albümünü yayınlamıştı.

Naif’te yeni sezon açılışını yapacak Can Tanca‘nın performansı için yerlerinize oturun, kemerlerinizi sıkı sıkı bağlayın ve geri sayıma başlayın. Biz öyle yapıyoruz.

9 Eylül Cumartesi akşamı Naif’te dinleyeceğimiz ikinci isim ise İstanbul’da gece hayatının önde gelen DJ’lerinden DJ Tutan, diğer bir deyişle Analog Master olacak. Sevdiğimiz parçalara yaptığı mix’lerle kalbimizi kazanan, performansını dinlemeye başladığımız anda bizi geçmiş ve günümüz arasında bir yerlere sürükleyecek DJ Tutan ile sabahlar olmayacak, Naif dolup taşacak!

Bütün güzel mekanlar yavaş yavaş yeni sezona selam gönderirken Naif de bunu en güzel şekilde yapan isimlerden biri olacak. Böyle kaliteli iki DJ’i ve müthiş bir ortamı tek potada eritmek istiyorsanız, ne yapıp edip hafta sonu yolunuzu Karaköy’e düşürün deriz. Bu fırsat kaçmaz!

Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi için sizi şu bağlantıya alalım. Naif ‘le ilgili öğrenmek istedikleriniz için de buraya bakabilirsiniz.

Bu hafta sonu sabahlar olmasın! Olacaksa Naif‘te olsun!