RED BULL TV’YLE ŞEHRİN SINIRLARINI KEŞFEDİYORUZ: AUSTIN CITY LIMITS

RED BULL TV’YLE ŞEHRİN SINIRLARINI KEŞFEDİYORUZ: AUSTIN CITY LIMITS


6-8 Ekim'de canlı yayınla oradayız


Teksas denince akıllara ne gelir? Eğer hiçbir fikriniz yoksa kovboylar, silahlar, hasır şapkalar, ağızda kürdanlar, yerde yuvarlanan saman balyaları… Biliyorsanız belki bir “Red State” olduğundan başlayıp San Antonio’nun Riverwalk’undan, Houston’ın benzer 2-3 özelliğinden bahsettikten sonra lafı bir an önce “çöldeki bir vaha” konumundaki Austin‘e getirmeye çalışacaksınızdır. Sadece Teksas özelinde de değil aslında; Austin ABD’de, hatta dünyada canlı müziğin en büyük merkezlerinden biri. Bugün burada toplanma sebebimiz ise bu merkezin merkezliğini en iyi yaşatan etkinliklerden Austin City Limits Music Festival!

Bu yıl 6-8 Ekim ve 13-15 Ekim’de Zilker Park’ta gerçekleşecek Austin City Limits, her yıl olduğu gibi yine bünyesinde sahnesiyle seyirciyi vurgun yemişe çeviren süperstarlar, “ne güzelmiş ulan bu” dedirten wonderkid’ler ve “canlı izlemeden ölmediğimiz iyi oldu” dedirtecek efsaneler barındırıyor. Hemen sayalım; zira saymadan olmaz: Jay-Z, Martin Garrix, The XX, Ryan Adams, Solange, Foster The People, Red Hot Chili Peppers, Chance The Rapper, Ice Cube, The Killers, Gorillaz, Run The Jewels… Ayrıca Bonobo, Royal Blood, Glass Animals, Vance Joy, Portugal. The Man, Badbadnotgood, Angel Olsen! Günlerin dağılımına ve programın tamamına buradan erişebilirsiniz deyip devam edelim.

Edemedik ve line-up’ın tamamını aşağıya bırakmaya karar verdik. Sonra devam edeceğiz, söz.

Evet, ediyoruz. Ne diyorduk? Elimizde müzikal keyiften müzikal keyfe yelken açtıracak bir festival daha var. Böyle olduğuna göre Roskilde‘sinden Montreux Jazz Festival‘ına, oradan da Lollapalooza‘ya kadar dünyanın farklı yerlerinden bizleri heyecanlandıran festivallerde gördüğümüz, alıştığımız ve sevdiğimiz uygulamamızı hatırlatmanın tam zamanı. Biliyoruz ki elde dünyanın herhangi bir yerinde elleri ovuşturmaya yol açacak kadrolu bir festival varsa, o festivali yayınlayacak bir Red Bull TV de var. Evet, var.

6-8 Ekim’de Austin City Limits; Red Bull TV’den, aynı anda da Play Tuşu’ndan, hatta tam olarak az aşağıdan canlı yayında!