ROSEMARY’S BABY’DEN MOTHER! ESİNTİLİ FRAGMAN VAR

ROSEMARY’S BABY’DEN MOTHER! ESİNTİLİ FRAGMAN VAR


Bu kez geçmişten günümüze saygı duruşu


Darren Aronofsky‘nin mother!‘ını izlemek için geri sayımlara doyamadık. 29 Eylül’e çok uzun bir zaman kalmamış olsa da günlerin geçmek bilmediğini kabul edelim. Eğer elinde fazladan DeLorean‘ı olan varsa bize versin, birkaç hafta ileriye gideceğiz. Fazla bir isteğimiz yok.

Her neyse efendim, konuyu dağıtmayalım. Aronofsky’nin başrollerinde Jennifer Lawrence ve Javier Bardem içeren mother!‘ının en çok benzetildiği film, hiç şüphesiz Roman Polanski‘nin insanı gerim gerim geren meşhur filmi Rosemary’s Baby! Başrollerinde Mia Farrow ve John Cassavetes’in yer aldığı 1968 tarihli Rosemary’s Baby ile konusunun benzeyip benzemeyeceğini bilmesek de bir yerlerde “annelik içgüdüsü“nün çıkacağından adımız gibi eminiz.

Geçtiğimiz günlerde, iki filmin birbirlerini benzeyen posterlerini sizinle paylaşmıştık. Bugün de Rosemary’s Baby’nin mother! esintili fragmanı paylaşıldı. Filmi defalarca izlemiş olsak da fragmanı izlerken “Ay, eve gidip bir kere daha izleyeyim.” demekten kendinizi alamıyorsunuz. En azından biz alamadık.

Lafı çok da uzatmadan sizi aşağıdaki bağlantıya alalım. Kendiniz karar verin.