THE MEYEROWITZ STORIES’TAN HEM YENİ FRAGMAN HEM YENİ AFİŞLER

THE MEYEROWITZ STORIES’TAN HEM YENİ FRAGMAN HEM YENİ AFİŞLER


Bakalım Netflix Oscar'a uzanabilecek mi?


Başrollerini Dustin Hoffman, Adam Sandler, Ben Stiller ve Emma Thompson gibi sevdiğimiz isimlerin paylaştığı ve bağımsız sinemanın başarılı isimlerinden Noah Baumbach’ın yönetmenliğini üstlendiği  The Meyerowitz Stories’ten yeni posterler ve bir fragman daha geldi.

screen-shot-2017-09-20-at-9-47-47-am

Uzun zamandır birbirinden habersiz yaşayan New Yorklu Meyerowitz ailesinin, Dustin Hoffman’ın canlandırdığı döneminin ünlü heykeltıraşlarından Harold Meyerowitz’in bir sergide sergilenecek heykeli bahanesiyle çok yakın olmadığı oğulları Matthew ve Danny’nin karısı ve kızıyla bir araya gelmesinin hikayesini izleyeceğimiz filmin yönetmeni ailecek sevdiğimiz Noah Baumbach. Frances Ha, While We’re Young ve Mistress America filmleriyle ne zaman bir işe başlasa ilgimizi çeken Bamubach aynı zamanda filmin senaristi ve yapımcısı olarak karşımıza çıkıyor.

screen-shot-2017-09-20-at-9-47-22-am

Cannes’da çok beğenilen ve büyük beğeni toplayan yapım; fontundan, afişine, görsellerinden karakterlerine kadar buram buram Oscar kokuyor 13 Ekim’de Netflix üzerinden yayınlanacak filmin ikinci fragmanı için buyrunuz.

screen-shot-2017-09-20-at-9-46-41-am