THE SNOWMAN NEFES KESEN FRAGMAN İLE GERİ DÖNDÜ!

THE SNOWMAN NEFES KESEN FRAGMAN İLE GERİ DÖNDÜ!


3 Kasım'a gün saymaya devam!


Norveçli yazar Jo Nesbø’nün ünlü kitabından beyaz perdeye uyarlanan ve Fargo x True Detective atmosferiyle gerim gerim gerilmemize neden olan The Snowman’den yeni fragman geldi.

53OHGDP (1)

İlk fragmanı ile bir hayli beğeni kazanan The Snowman, heyecan verici bir fragmanla vizyon tarihine iki ay kala, kaldığı yerden devam etmeye geldi. Kitabın baş kahramanı Dedektif Harry Hole’un hikayelerinden birini anlatacak The Snowman için uzun süre Scorsese’nin ismi konuşulmuştu. Sonuç olarak Let The Right One In ve Tinker Tailor Soldier Spy gibi sıkı filmlerin İsveçli yönetmeni Tomas Alfredson’a kısmet olan uyarlama şimdiden ödül sezonunun önemli adaylarından biri gibi gözüküyor.

Senaryo ekibinde Ryan Gosling’li Drive için de kalem sallayan Hossein Ameni’nin de bulunduğu filmin oyuncu kadrosunda Michael Fassbender’ın yanı sıra; Charlotte Gainsbourg, Rebecca Ferguson, Toby Jones, J.K. Simmons, Val Kilmer, Chloë Sevigny ve James D’Arcy gibi isimlerin olduğunu hatırlatmakta fayda var.

3 Kasım’da vizyona girecek bu aksiyon dolu film, hem kadrosuyla hem de şimdiye kadar yayınlanan iki fragmanıyla beklentileri epey arttırmış durumda.