YA BRUCE WAYNE SCOTT PILGRIM OLSAYDI?

YA BRUCE WAYNE SCOTT PILGRIM OLSAYDI?


Bruce Wayne Vs. The World


Edgar Wright Batman’in ezeli düşmanı Joker ile dövüştüğü The Dark Knight’i yönetse nasıl olurdu sizce? Hem de Scot Pilgrim dokunuşlarıyla…

The World’s End, Hot Fuzz, Shaun of the Dead ve Baby Driver gibi aksiyon filmlerini mizah ile harmanlamada en başarılı isimlerden olan Edgar Wright, daha sonra bir seriye dönüşecek ve Christopher Nolan ile zirveye çıkacak 2000 model Batman serisinin başındaki adam olsa ne olurdu? Hem de Scott Pilgrim vs. The World tarzında. Düşünmesi bile son derece heyecan verici olan bu sorunun cevabı işte bu hayali trailer’da cevap buldu.

Inventor Headquarters isimli bir Youtube hesabı tarafından hazırlanan videoda tek başına bütün kötü adamları karşısına alan Batman’in, orijinalinde hayallerinin kadını olduğunu düşündüğü Mary Elizabeth Winstead’i kazanabilmek için onun 7 eski erkek arkadaşıyla başa çıkmaya çalışan Scott Pilgrim gibi 7 farklı kötü adamla mücadelesini bol bol KABOOM, BAMM ve FISS efektleriyle alışık olduğumuzdan daha farklı bir bakış açısıyla izliyoruz.

The Prodigy’den Invaders Must Die eşliğinde bir garip Batman, Bruce Wayne Vs. The World için buyrunuz.