YENİ HELLBOY’DAN DAVID HARBOUR’LU İLK GÖRÜNTÜ

YENİ HELLBOY’DAN DAVID HARBOUR’LU İLK GÖRÜNTÜ


Bu film olur...


Olağanüstü hikayelerin fantastik yönetmeni Guillermo del Toro’nun ellerinden çıkan ve Ron Perlman‘ın başarılı oyunculuğuyla severek izlediğimiz Hellboy’un yeniden çevriminden ilk görsel geldi.

Hellboy’un yaratıcısı Mike Mignola, geçtiğimiz ay Facebook sayfasından yaptığı açıklamayla yeni Hellboy filminin gelişiyle beraber başrolü Stranger Things’in şerifi olarak izlediğimiz David Harbour’ın canlandıracağını, filmi de The Descent’in yönetmeni Neil Marshall’ın yöneteceğini açıklamıştı. Bunun yanı sıra Resident Evil serisi ile aksiyon filmlerinde gözümüzün aradığı isimlerden olan Milla Jojovich’te yeni Hellboy filminde Blood Queen’i, geçtiğimiz senenin başarılı yapımlarından American Honey’de izleyip çok sevdiğimiz Sasha Lane’de Alice Monaghan olarak filmin kadrosuna katılan isimlerdi. Ayrıca yeni gelecek filmin, genel izleyici kitlesine hitap etmekten ziyade bol şiddetli bir “r-rated reboot” olacağını müjdeleyerek heyecanımızı ikiye katlamıştı.

Bugün gelen David Harbour’lu ilk görseller ise film için heyecanlanmakta çok da haksız değilmişiz gibi hissettirdi. İlk filmlerdeki Ron Perlman’ın kıyafetine oldukça benzer bir kıyafetle karşımıza çıkan Hellboy, serinin ve çizgi romanın hayranlarından da tam puan aldı.