ATARI’DEN BLADE RUNNER 2049 TEMALI ÇOK KULLANIŞLI ŞAPKA

ATARI’DEN BLADE RUNNER 2049 TEMALI ÇOK KULLANIŞLI ŞAPKA


Son bir (1) gün


Blade Runner 2049 heyecanı tam gaz devam ederken ABD merkezli Atari, Blade Runner evreninden esinlendiği yeni teknolojik şarkasını tanıttı.

Ataribox ile yıllar sonra yeni bir konsol yayınlamaya hazırlanan Atari, bu sefer de gözünü Blade Runner 2049’a dikti. Aylardır peşinden koşup artık son düzlüğüne geldiğimiz Blade Runner 2049’un, sadece filmin bekleyenleri tarafından değil aynı zamanda teknoloji dünyasının da her zaman yakın takibi altında olduğunun kanıtı olan bir ürün tasarladı. Daha önce de benzer bir tasarım üreten Atari, standart bir şapkaya yerleştirdikleri iki adet hoparlörle daha önceki tasarımlarının bir benzerini bu sefer Blade Runner 2049’a uyarladı. 

Bluetooth üzerinden bağlanan şapka aslında bildiğimiz klasik düz bir şapka. Ama asıl numarası içerisinde bulunan hoparlörler ve küçük bir mikrofon sayesinde ister müzik dinleyin, ister telefonunuza komut verin isterseniz de gelen aramaları cevaplayın, orası size kalmış. 129 ve 139 dolar olmak üzere iki farklı fiyattan satışa sunulan şapkanın bir tık pahalı olan versiyonunu alırsanız içerisinde çıkartmalar olan özel bir hediye kutusuyla birlikte geliyor.