HAFTAYI YENİ KING KRULE, BECK VE ST. VINCENT ALBÜMLERİYLE KAPATALIM

HAFTAYI YENİ KING KRULE, BECK VE ST. VINCENT ALBÜMLERİYLE KAPATALIM


Ne güzel bir sabah! Ne güzel bir cuma!


Oh be dedirtecek bir haberle güne başlıyoruz. Bir süredir yayınladığı teklileriyle sağlı sollu darbeler indiren King Krule ve St. Vincent haftanın son iş günü kıyağına albümlerini yayınladı.

Varan 1

Çocuklar Duymasın Havuç’tan sonra en sevdiğimiz kızıl kafalardan King Krule, hayranlarına yolladığı isimsiz postalarla verdiği yeni albüm haberini önce videolar sonra da Czech One, The Locomotive,  Half Man Shark teklileriyle pekiştirmişti. Genç yeteneğin ikinci stüdyo albümü The OOZ ise bugün itibariyle yayında.

Varan 2

St. Vincent’ın “Bugüne kadar ortaya çıkardığım en cesur iş” olarak tanımladığı albümünde geçen haftalarda bir tekli + video paylaşılmıştı. 13 şarkıdan oluşan, Kamasi Washington’ın saksafon, Jenny Lewis’ın vokaller’de yer aldığı MASSEDUCATION online platformlardan dinlemeye açıldı.

Varan 3

Ne güzel bir cuma değil mi? Hava güzel, müzikler güze, haberler güzel. O zaman gelelim bu sabahın son güzel haberine. Morning Phase ile 2014’teki Grammy’lerde En İyi Albüm ödülünü evine götüren Beck’in 13.albümü olacak Colors’ta bu sabah itibariyle yayınlandı. En kötü haliyle bile yılın en iyileri arasına girebilecek yeni Beck albümünü dinleyin, pişman olmayacaksınız!