JOSH HOMME, QUEEN OF THE STONE AGE  KONSERİNDE ÇIKAN KAVGAYA MÜDAHALE ETTİ

JOSH HOMME, QUEEN OF THE STONE AGE KONSERİNDE ÇIKAN KAVGAYA MÜDAHALE ETTİ



Dışarıdan bakında böyle bir gergin, bir sinirli gözüken ama perdelerini kaldırdığında kedi gibi bir insan olan Josh Homme, Queens of the Stone Age’in New York’taki konserinde çıkan kavgayı kendi tarzında önledi.

queens-of-the-stone-age-2017-770x513

Türkçe-İngilizce sözlükte delikanlılık sözcüğünün karşında görsel olarak karşımıza çıkan isimlerden biri olan Josh Homme, grubun New York’ta verdiği konserde çıkan kavgaya müdahale etti.

Albümün turnesi için New York’taki Madison Square Garden’ı ziyaret eden QOTSA, tam Domesticated şarkısını çalacağı an ön sırada çıkan bir kavga ile herkesin dikkati dağıldı. Durumun farkına varınca lafını esirgemekten hiç geri kalmayan Josh Homme, gençleri “Salak mısınız siz? Neden kavga ediyorsunuz?” diye azarlamaya başladı.  “İnsanlar buraya sizin kavganızı izlemeye gelmedi. İnsanlar biraz eğlenmek, dans etmek ve eve birileriyle gitmek için burada” diyerek seyirciden alkışı, “Biz sizin kavganızın soundtrack’i için müzik yapmıyoruz, biz insanlar sevişsin diye burada müzik yapıyoruz” diyerek de bizden yanaktan bir makası kaptı.

Olayın sakince çözülmesinden sonra konserine kaldığı yerden devam eden grubun Domesticated performansına ve kavgayı ayırdığı anın görüntüsü hemen aşağıda.