LATER… WITH JOOLS HOLLAND’IN YENİ BÖLÜMÜ FESTİVAL GİBİYDİ

LATER… WITH JOOLS HOLLAND’IN YENİ BÖLÜMÜ FESTİVAL GİBİYDİ


The National, Queens Of The Stone Age, Morrissey...


Jools Holland‘ın geçtiğimiz programı Glastonbury, Coachella gibi festivalleri sollayıp geçecek cinstendi ve hepimize “Ah şimdi orada olsam keşke!” dedirtti. Katılan isimleri hemen açıklıyoruz; The National, Queens Of The Stone Age ve Morrissey… Yani daha ne olsun!

The National‘ın son stüdyo albümü Sleep Well Beast, dört yıllık bekleyişten sonra ilaç gibi gelmişti. Tüm şarkıları albüm çıktığı anda ezberledik, hepsini her gün loop’a alıp dinledik. Jools Holland’da da çok sevdiğimiz iki şarkısını canlı canlı dinleme fırsatı bulduk; Day I Die ve The System Only Dreams In Total Darkness. Hemen aşağıya bırakalım.

Queens Of The Stone Age‘in son stüdyo albümü Villains da “Yılın En İyi Albümleri” listesine ilk sıradan giriş yapmayı başardı. Gençliğimizin, çocukluğumuzun en güzel dönemlerinin soundtrack’lerinde imzası olan Queens Of The Stone Age de Jools Holland da müthiş performansıyla bizi mutlu etmeyi başardı.

Son olarak Morrissey! Biz bu adam hakkında neler söyleyelim, biz bu adamı çok sevdiğimizden daha ne kadar bahsedelim bilmiyoruz! 17 Kasım’da yayınlanacak albümü Low In High-School‘dan yayınlanan ilk single’ı Spent The Day In Bed‘le Jools Holland’a konuk olan Morrissey, en az The National ve Queens Of The Stone Age kadar sevindirdi bizi.

Sana da çok teşekkür ederiz Jools Holland! Ne güzel programın var! Öpüyoruz.