MERAKLA BEKLENEN GAMBIT FİLMİ İÇİN SONUNDA TARİH VERİLDİ

MERAKLA BEKLENEN GAMBIT FİLMİ İÇİN SONUNDA TARİH VERİLDİ


Channing Tatum + Gore Verbinski


Uzun zamandır konuşulan ama bir türlü hayata geçemeyen Gambit filmi, Channing Tatum’un başrolüyle sonunda beyaz perdeye taşınıyor.

Yıllardır hem çizgi roman sevenler hem de X-Men evreninin hayranları tarafından merakla beklenen Gambit filminden olumlu gelişmeler var. 20th Century Fox’un önderliğinde hayata geçen projenin hem yönetmeni hem de vizyon tarihi belli oldu. Ülkemizde Halka ismiyle vizyona giren The Ring, A Cure for Wellness, Pirates of the Caribbean: Dead men Tell No Tales ve The Mexican gibi filmleriyle tanıdığımız Gore Verbinski’nin yönetmenlik koltuğunda oturacağı yeni Gambit filminin başrolü için Channing Tatum zaten uzun süredir cepteydi.

14 Şubat’ta vizyona giren Deadpool’un Box Office’teki başarısını göz önüne alırsak, süper kahraman dünyasının bir diğer kendine has kahramanlarından olan Gambit’te benzer bir anlatım metodunu ve pazarlama taktiğini izlemesi muhtemel gözüküyor. Ryan Reynolds’un romantik komediymiş gibi görünen afişleriyle 14 Şubat’ta vizyona girmesi tesadüf olmayan hikayede belki Gambit’in sevgilisi Bella Donna Boudreaux rolü için ismi geçen Lea Seydoux’yu da izleriz.

Düşününce hem ? hem de : ) olacağımız bir cast ile süper kahraman filmleri arasında klasiklere oynayabilecek bir projeye dönüşebilecek Gambit filmi, 14 Şubat 2019’da vizyona girecek.