MÜJDEMİZİ İSTERİZ, BATMAN EVLENİYOR!

MÜJDEMİZİ İSTERİZ, BATMAN EVLENİYOR!


Allah bir yastıkta kocatsın...


Hem çizgi roman hem de sinema dünyasının sevilen süper kahramanlarından Batman, gelecek sayıda evleniyor! Evet yanlış duymadınız, evleniyor.

Bruce Wayne olarak çapkınlıklarına aşina olduğumuz ama diğer kimliğiyle düşman peşinde koşmasından özel hayatına çok hakim olmadığımız Batman, çizgi romanının gelecek sayısında dünya evine giriyor. Çizgi romanın haziran sayısında ezeli düşmanı ebedi dostu Catwoman’a evlenme teklifi edip aylardır cevabını bekleyen Batman, beklediği cevabı aldı. 

Serinin yazarı Tom King’in USA Today’a yaptığı açıklamada “Bence bu gerçek aşk. Böyle bir bağlılık gerçekten kim olduğunuzu karşıdakine açmanıza neden olan gelişmelerden biridir. İçten içe birinin kim olduğunuzu öğrenmesine izin vermek gerçekten korkunç ve bu Batman’ı şimdiye dek hiç olmadığı kadar korkutuyor.” diyerek ikilinin ilişkilerini nasıl sonuca bağladığını ve Batman’in bu durum karşısındaki tepkisini de açıkladı.Wayne malikanesinin bahçesinde gerçekleşen bir kır düğünü, süslenip püslenen Batmobile ve en son Bora Bora adalarında bir balayı şeklinde gerçekleşmediğini düşündüğümüz düğünün detaylarını merak etmedik değil.

Çapkınlık günleri artık geride kalan Bruce Wayne aka Batman’in hayatındaki bu büyük adım bakalım sinema dünyasında nasıl bir karşılık bulacak, bekleyip göreceğiz.