MÜZİĞİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ İLE GİZLİ BAHÇE’DEYİZ

MÜZİĞİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ İLE GİZLİ BAHÇE’DEYİZ


Şeyda için bir araya geliyoruz!


Müziğin ne kadar büyülü bir şey olduğundan bahsederken genelde sıklıkla kullanılan tanımlardan biri de birleştirici gücü oluyor. Bu sefer bu tanımın en önemli örneklerinden birini görmek için 18 Ekim Çarşamba akşamı Gizli Bahçe’de buluşuyoruz.

Bu çarşamba akşamı iş çıkışı direkt eve gitmek yerine eşi dostu toplayıp çok önemli bir etkinlik için bir araya geliyoruz. Kanserle mücadele eden Şeyda Yamanlar Aydemir’e ve ailesine destek olmak amacıyla gerçekleşecek mini festival tadında etkinlikte lokal sahneden Aksak, Kaan Düzarat, Mr. Sür, Ece Özel, Evrim de Evrim, Mutlu San, Havantepe, Just D, Doruk Güralp, Cervus, Orkun Bozdemir, Zoro, Rubsilent, Barış Bergiten, Arın Arıman, Günce Acı ve Marlo DJ kabininde yerini alacak. Etkinlikten elde edilen gelir Aydemir’in ameliyat masraflarına ayrılacak.

Siz de bu seferlik çarşamba gecesi hep gittiğiniz bara gitmek yerine Gizli Bahçe’ye gelin, hem birlikte eğlenelim hem de arkadaşımıza ve ailesine destek olalım. Ayrıca etkinliğe katılamayacak olanlar bu adres üzerinden destek etkinlik sayfasına da buradan göz atabilirsiniz.