RED BULL CANLI SAHNE TAM GAZ DEVAM EDİYOR: TEOMAN

RED BULL CANLI SAHNE TAM GAZ DEVAM EDİYOR: TEOMAN


24 Ekim, saat 21:00


Red Bull, geçtiğimiz aylarda başlayan güzelliğiyle bizleri bir kere daha sevindirmeye geliyor. Geliyor diyoruz, çünkü evimize, odamıza, kısacası bilgisayarımızın ulaştığı her yere ulaşabiliyor!

Peki, bu nasıl oluyor?

Red Bull Canlı Sahne serisi sayesinde en sevdiğimiz sanatçının konserini, canlı yayın sayesinde bulunduğumuz yerden izleyebiliyoruz. Play Tuşu’nda da sıkça yakındığımız bir konu olan “Yaa konserde o kadar çok konuştular ki müziği bile duyamadım.” derdinden bu sayede kurtulmuş oluyoruz.

Yarın erken mi kalkmak zorundasın? Red Bull Canlı Sahne‘yle bu hiç sorun değil. Al yanına ılık sütünü, sıcacık kurabiyeni, yorganın altından şarkılara istediğin gibi eşlik et!

Geçtiğimiz zamanda bilgisayar ekranımızdan canlı canlı izleme şansı bulduğumuz MFÖ ve Selda Bağcan ve Boom Pam‘in Zorlu PSM Studio‘daki konserlerinden sonra sıra gizli aşkımız Teoman‘da! “Müziği bıraktım.” dediği zaman bizi epey üzen, yeniden döndüğünde ise sevinçten ayaklarımızı yerden kesen Teoman, Red Bull Canlı Sahne‘nin bugün izleyeceğimiz konuğu olacak. Saat 21:00’de başlayacak performansı izlemek için tek yapmanız gereken ise BU LİNKE tıklamak! Sonra gelsin Renkli Rüyalar Oteli, gelsin Kupa Kızı Ve Sinek Valesi

Bitti mi? Tabii ki bitmedi!

Ama ben MFÖ ile Selda Bağcan ve Boom Pam’i kaçırdım, onlar ne olacak?” diyorsan MFÖ için buraya, Selda Bağcan ve Boom Pam için de şuraya tıkla, doyasıya izle.

Oh be! Sonunda en güzel konserler ayağımıza geldi!