YENİ THE MATRIX FİLMİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI AMA BAŞLAMADI DA GİBİ

YENİ THE MATRIX FİLMİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI AMA BAŞLAMADI DA GİBİ


Biz de çok anlamadık...


Bilim kurgu sinemasının en başarılı ve sevilen filmlerinden olan The Matrix’in yeniden sinemaya uyarlanması için çalışmalar başlamış gibi gözüküyordu ama filmin yazarı Zak Penn’in açıklamalarına göre çok öyle değil gibi gözüküyor.

Warner Bros.’un bu yıl başında The Matrix evreniyle ilgili yeni bir film yapacağını açıklamasıyla epey bir heyecanlanmıştık. Bütün seri baştan mı çekilecek? Yeni bir hikaye mi anlatılacak? Yoksa spin-off tarzı bir projeye mi evrilecek? Herkes merak içindeydi. The Avengers , The Incredible Hulk ve X-Man 2 gibi filmlerden hatırladığımız Zak Penn, geçtiğimiz günlerde bizat kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla, yeni bir The Matrix filmi yazdığını, bunun bir reboot olmadığını ve öğrenmek için biraz daha beklememiz gerektiğini söylemişti.

Nasıl bir şeyler ortaya çıkacağı hakkında Animatrix’i izleyip, serinin çizgi romanlarını okumamızı öğütleyen Penn, tahminimize göre The Matrix evreninde geçecek ama üçlemeden bağımsız bir hikayeyi anlatacak gibi gözüküyor. Ne diyelim, bileğine kuvvet…