YILAN HİKAYESİNE DÖNEN BILL & TED FİLMİNİN İSMİ BELLİ OLDU

YILAN HİKAYESİNE DÖNEN BILL & TED FİLMİNİN İSMİ BELLİ OLDU


Bill & Ted Face the Music


1989 ve 1991 tarihli Bill & Ted’s Excellent Adventure ve Bill & Ted’s Bogus Journey’nin ardından yıllardır geliştirme aşamasında olan, ancak bir türlü hayata geçmeyen üçüncü Bill & Ted filminin ismi belli oldu.

Keanu Reeves ve Alex Winter’ın telefon kulübesiyle zaman yolculuğu yaptığı kült film serisinin üçüncü ayağı için yıllardır gözümüz yollardaydı. Reeves’in “Bill & Ted hala yaşıyor!” ve Winter’ın geçen sene yaptığı “Çekimlere başlamaya hazırız” açıklamalarıyla tavan yapan heyecanımız bugün bir güzel haberle daha pekişiyor. Bu hafta New York’taki Comic Con’a katılan Keanu Reeves, üçüncü filmin adının Bill & Ted Face the Music olacağını açıkladı. 

Ayrıca filmin hikayesi hakkında biraz ipucu da veren Reeves, kahramanlarımızın bu sefer dünyanın sonunun gelmesini engelleyecek bir şarkı yazmaları gerektiğini açıkladı. “Ama geçen yıllarda çoluk çocuğa karışıp müzik alanında hiçbir ilerleme kaydedip boş salonlara çalan ikilinin bunu nasıl başaracağını görmek beni de heyecanlandırıyor.” açıklamasını yapan Reeves, Bill S. Preston Esq. ve Ted “Theodore” Logan’lı Wyld Stallyns’i “60 olmadan beyaz perdede görsem mutlu olurum.” diyerek yetkililere mesaj göndermeyi ihmal etmedi…