2018’DE YENİ BİR MY BLOODY VALENTINE ALBÜMÜ KESİNLEŞTİ

2018’DE YENİ BİR MY BLOODY VALENTINE ALBÜMÜ KESİNLEŞTİ


Yolla


Daha bir ay önce bu önümüzdeki sene içinde muhtemel bir My Bloody Valentine albümü gelmesi ihtimalini konuşurken, artık o ihtimal gerçek oldu.

GettyImages-144431339

Kürasyonunu Sigur Rós’un yaptığı ay sonunda gerçekleşecek Norður og Niður festivalinde sahne alacak My Bloody Valentine’dan Kevin Shields için hazırlanan bio’da, “Yeni albüm üzerinde çalışıyor” cümlesi yer almış, bu da haber de bütün My Bloody Valentine sevenleri heyecanlandırmıştı.

Dün bizzat Kevin Shields tarafından yapılan “Bu sene içinde yüzde yüz geliyor” açıklamasıyla keyfimiz ikiye katlandı. Daha önce de zamanında grubun 22 yıl beklenen ve bir mit haline dönen üçüncü albümleri Only Tomorrow için “Bu albüm için de şüpheci yaklaşıyorlardı ama zaman her şeyin mümkün olabileceğini gösterdi.” açıklaması yapan Shields, “Aslında bir EP çıkarmayı düşünüyorduk ama kayıtların toplam süresi kırk dakika olunca bunu bir albüme dönüştürmeye karar verdik. Kaç şarkı olur bilmiyorum ama 7-8 diyebilirim.” diyerek neler beklememiz gerektiğiyle ilgili az da olsa bilgi verdi.

E hadi o zaman çok bekletmeden gelsin tekliler.