“BU HAFTASONU NEREDEYİZ?”İN CEVABI BELLİ OLDU: NAİF

“BU HAFTASONU NEREDEYİZ?”İN CEVABI BELLİ OLDU: NAİF


Barış K + Ali Kuru + Discolog + Pazar Pazar Çilingir


İstanbul’un son yıllarda gece hayatının önemli noktalarından biri olan Naif, bu hafta sonu büyük oynuyor.

23334252_793371537501726_6803185510403419743_o

Önce birbirinden leziz yemekleriyle tanıdığımız, daha sonra bizleri teras katındaki etkinlikler ve isimlerle ağına düşüren Naif, bu hafta sonu yerli sahnenin büyük isimlerini ağırlıyor. Hali hazırda bir avuç kalan eğlence mekanlarının en iyileri bir araya toplamasında bu hafta birincilik bayrağını göğüsleyen Naif, 10 Kasım Cuma gecesi Ortadoğu, Güney Amerika, Pasifik, Asya, Balkanlar gibi bölge, kıta ve janr gözetmeksizin kendine has bir akışı ve hikaye örgüsü bulunan dünya müziklerini toplayan Ali Kuru;

11 Kasım Cumartesi de 90’ların sonunda Açık Radyo ve Dinamo FM’de programlarla hayatımıza giren,  İstanbul ve dünyanın önemli festival ve kulüplerinde plak çevirmiş, klasik disko, disco-folk, psyche-beat ve hatta Anadolu-Pop’u yeniden canlandıran önemli DJ’lerden biri olan Barış K. kabine geçecek. Pazar günü ise geçen hafta başlayan Pazar Pazar Çilingir serisinin ikinci ayağı, 12 Kasım Pazar günü saat 17:00’de başlayıp Naif’in üst katındaki kış bahçesine kurulan lezzetli mezeler ve yemeklerle tam bir keyif günü. Günün bonusu ise Cihan Aksoy a.k.a Discolog’un disko ve funk seçkisiyle keyfinizi duble moduna alacaksınız.

Bizden size naçizane tavsiye, bizce akşam gidin, güzel güzel yemeğinizi yiyin sonra müziğin sesi yavaş yavaş yakalamaya başlayın doğru üst kata… Etkinlik sayfası burada, hemen gidiyor’a basın, gözünüzden kaçmasın!