DONALD GLOVER’LI THE LION KING REMAKE’İNE BEYONCE DE KATILDI

DONALD GLOVER’LI THE LION KING REMAKE’İNE BEYONCE DE KATILDI


Beyonce, Donald Glover, Seth Roger


Animasyon dünyası içinde ayrı bir yere sahip olan, izleyen herkesin gizli gizli gözlerini sildiği Lion King’in remake’ine Beyonce’da katıldı.

Müziklerinde Elton John, Hans Zimmer ve Tina Turner gibi isimlerin bulunduğu, filmin kötü karakteri Mufasa’yı duyunca ben bunu bir yerden hatırlayorum diyip Darth Vader’ı seslendiren James Earl Jones olduğunu hatırladığımız En İyi Film Müziği Oscar‘ını evine götürmüş klasik yapımın remake haberiyle mutlu olmuştuk. Parça parça da olsa 2019 yılında vizyona girecek filmin seslendirme ekibinde kimler olacağı aşağı yukarı belliydi ancak Disney’in açıklamasıyla tam kadroyu öğrenmiş olduk.

Twitter hesabından yaptıkları paylaşımla tüm kadroyu ilk kez gördüğümüz yeni The Lion King filminin sürprizi ise Nala rolünü seslendirecek olan Beyonce oldu. Dedikoduların hep konuşulduğu ama hiçbir resmi açıklamanın gelmediği haberler de bu paylaşımla doğrulanmış oldu. Peki filmde başka kimleri duyacağız? Baş kahramanımız Samba’nın Donald Glover‘a, Nala’nın Beyonce’a ve kötü karakterimiz Mufasa’nın bir kez daha James Earl Jones‘a emanet olduğu filmde, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen ve Billy Eichner da karakterlere sesleriyle hayat verecek.

The Jungle Book ve Iron Man serilerinden hatırladığımız Jon Favreau’nun yönetmenlik koltuğunda oturacağı The Lion King için vizyon tarihi 19 Haziran 2019’u gösteriyor ama yakın zamanda filmden daha çok haber duymayı merakla bekliyoruz.