JULIE BYRNE İLE KASIMDA AŞK BAŞKADIR DEMEK İÇİN SALON İKSV’DE BULUŞALIM

JULIE BYRNE İLE KASIMDA AŞK BAŞKADIR DEMEK İÇİN SALON İKSV’DE BULUŞALIM


Arsız romantikler aranıyor...


15- 16 kasım tarihlerini takvimlerinize not edin, çünkü Julie Byrne tüm romantizmiyle şehre geliyor.

Google’a New York, şehir ve ozan yazsak Did You Mean? olarak karşımıza çıkacak genç isimlerin başında gelecek Julie Byrne, 17 yaşında babasının gitarını çalarak başladığı müzik yolculuğuna genç yaşında iki albüm sıkıştırdı. Bu senenin şubat ayında çıkan Not Even Happiness ile kalbimizden 10, müzik eleştirmenlerinden de tam puan alan Byrne, bugüne kadar bir çok şehir değiştirmiş olsa da kalbi hep New York’ta kalan isimlerden.

Follow My Voice’ta da dediği gibi New York onun için cehennemden farksız olsa da şehri; gitarı, şairane sözleri ve şehrin yeşil doğasıyla herkes için yaşanabilir kılmayı kendine görev edinmiş. Hatta bu görevini bir üst düzeye taşıyarak bir dönem Central Park’ta korucu olarak çalışarak şehir ve doğayla ilişkisini bir üst aşamaya taşıyan Byrne; gürültüsü, kaosu ve az olan yeşiliyle ilişkisi New York’a benzer bir şehirde kendisiyle aynı hisleri paylaşanlarla “Kasımda aşk başkadır” demeye İstanbul’a geliyor. Hem de iki gece üst üste!

Bir gecelik de olsa bütün dertlerinizden arınıp, güzel müzik dinleyerek nazikçe salınmak isteyen arsız romantiklerdenseniz biletler hemen burada.