LUCA GUADAGNINO CALL ME BY YOUR NAME’İN DEVAM FİLMLERİNİ İSTİYOR

LUCA GUADAGNINO CALL ME BY YOUR NAME’İN DEVAM FİLMLERİNİ İSTİYOR


Beş film diyor...


Yılın en iyi filmlerinden bir olarak bütün eleştirmenlerden tam puan alan Call Me By Your Name’in yönetmeni Luca Guadagnino, filmin suyunu çıkarmak istiyor.

Son yıllarda üst üste çektiği başarılı filmlerle ismini bekler olduğumuz ve şimdiden klasikler arasına adını yazdırmaya iddialı Call Me By Your Name’in de yönetmenlik koltuğunda oturan Luca Guadagnino, filmi uzun bir seriye dönüşmek üzere. Filmin başarısı ve aldığı olumlu yorumlarla zafer sarhoşu Guadagnino’nun aklında, hikayeyi Richard Linklater’ın Before serisi gibi farklı zaman aralıklarından seyirciyle tekrar buluşturmak geçiyor.

“Belki devam filminde, Elio ve Oliver filmin bitiş anından iki saat sonra buluşmasıyla başlar. Filmdeki diğer karakterleri de takip etmek istiyorum; Bay Perlman, Marzia, tüm bu insanlar… Belki film, Mafalda’nın evde yalnız başına nasıl yaşadığı ile başlar! Kesinlikle kendimi kural kitaplarına uymayan bir filmin özgürlüğüne bırakmak istiyorum.” açıklamasıyla bizi neler bekleyebileceğinin sinyalini verdi. Ama zamanın nasıl hızlı aktığını da vurgulamadan geçmeyen yönetmen, “Biliyorsunuz, 46 yaşındayım ve bir film yapmak o kadar da kısa süren bir iş değil. Hırslarımı nasıl disipline edeceğimi öğrenmek zorundayım.”diyerek sinyalini verdi.

André Aciman’ın aynı isimli kitabından uyarlanan, başrollerinde Armie Hammer ve Timothée Chalamet ikilisinin yer aldığı film, 24 Kasım’da tüm dünyada vizyona girecek ama buralara ne zaman gelir bilinmez…