STAR WARS: THE LAST JEDI’DAN VİZYON ÖNCESİ BİR FRAGMAN DAHA

STAR WARS: THE LAST JEDI’DAN VİZYON ÖNCESİ BİR FRAGMAN DAHA


15 Kasım'a ne kaldı ki?


Vizyon tarihine şunun şurasında iki hafta kalmasına rağmen hala trailer yayınlayıp bütün merakımızı öldüren Star Wars: The Last Jedi, bir fragman daha paylaştı.

eee

Çekimleri filmin vizyona girmesinden bir ay önce biten ve acaba ileri ertelenir mi diye gerildiğimiz serinin son filmi The Last Jedi, dün geceki Amerika Ulusal Beyzbol Ligi finalinde yayınlanan fragmanla korkularımızı aklımızdaki bu soru işaretlerini giderdi. Bu kadar çok fragman yayınlamasından filmde neler olacağını aşağı yukarı tahmin ettiğimiz Star Wars: The Last Jedi’ın karanlık ve aydınlığın savaşının yaklaştığını gördüğümüz son fragmanı hemen aşağıda.

Bu arada Star Wars evreninden gelen son haber sadece bu fragman değil. Lucasfilm’in başkanı Kathleen Kennedy, önümüzdeki on yıl için Star Wars evreninde geçen bir çok film planladıklarını ve hayata geçirmek için yeni projeler aradıklarını duyurdu. Hali hazırda bir Han Solo spin-off’u ve 2019’da gelecek Star Wars serisinin son filminin bulunduğu bu mega evren için Kennedy “Star Wars evreni uçsuz bucaksız bir evren. Yeni seride karşımıza çıkan Rey, Poe, Finn ve BB-8’in hikayeleri dışında yeni fikirlere ve projeler üstünde çalışmaya devam ediyoruz.” açıklamasını yaptı.

Bekleyip göreceğiz, bakalım Rogue One’dan mı ilerlenir? spin-off’lar mı gelir? yoksa yeni serinin kahramanlarının hikayelerini göreceğiz. Yoda’nın dediği gibi “Patience, my young padawan”…