TOM WAITS ALBÜMLERİNE 2017 DOKUNUŞU

TOM WAITS ALBÜMLERİNE 2017 DOKUNUŞU


Mule Variations, Bad As Me, Real Gone...


1999 yılından beri çalıştığı ANTI- Records’tan çıkardığı albümlerini yenileyen Tom Waits, yenilemenin de bir adım ötesine geçip şarkıların yeni versiyonlarını paylaşmaya hazırlanıyor.

Son stüdyo albümü Bad As Me’yi 2011 yılında yayınlayan ve sonra göz önünden çekilen Tom Waits , 1999’dan bu yana yayınladığı albümlerin yenilenmiş versiyonlarını küçük değişikliklerle tekrar yayınlıyor. 1999’da yayınladığı Mule Variations ile başlayıp, Blood Money, Alice, Real Gone, Orphans: Brawlers, Bawlers & Bastards ve Bad As Me’yi yüksek kaliteye çekecek olan Waits, 2004’teki Real Gone’un yeilenmiş sürprizli versiyonunu da bugün paylaştı.

Bu yenileme sürecinde hem eşi hem de müzikal partneri olan Kathleen Brennan ile çalışan Waits, basın bülteninde bu süreç için “Albümlerin dokusu, zamanında kaydedildiği acemi versiyonlarından daha canlı ve sıcak geliyor. Şarkıların bazıları sadece yenilenirken bazılarına da ufak değişiklikler yaptık.” açıklamasını  yaptı.

Bu değişikliğe uğrayan albümlerden Bad As Me bu ayın başlarında, Alice ve Blood Money ise bugün itibariyle online platformlarda. Glitter & Doom ve Mule Variations’ın yeni versiyonları ise aralık ayında paylaşılacak.