ASLA PES ETMEYENLER KULÜBÜ GELECEK NESİLLER İÇİN BİR ARADA

ASLA PES ETMEYENLER KULÜBÜ GELECEK NESİLLER İÇİN BİR ARADA


Sen de katıl, sen de ilham ver


Karşılaştığımız zorluklarda bizlere ilham veren nice hayali karakter var. Filmlerde, şarkılarda, kitaplarda yaşayan bu karakterler milyonlarca kişiye ilham kaynağı oluyor. Filmlerden, şarkılardan, kitaplardan dışarı çıkıp hayatın ta kendisine baktığımızda ise hayali karakterlerin gerçek dünyadaki karşılıklarını görebiliriz.

Kırılma anlarında, artık geri dönüşün olmadığını sandığımız anlarda, başarı öyküleriyle zorlukların üstesinden gelmemiz için bizlere ilham veren gerçek hayattaki kahramanlardan bazıları, asla pes etmeyen gelecek nesiller için bir araya geliyor.

YATAY KV

Sanofi ve Türk Eğitim Vakfı iş birliğiyle Pharmaton® önderliğinde kurulan “Asla Pes Etmeyenler Kulübü”, çeşitli zorluklarla karşılaşmalarına rağmen azim ve kararlılıkla amaçlarının peşinden koşarak başarıya ulaşmış 15 gönüllü ünlü ismin ilham verici hikayelerini “Asla Pes Etmeyenler Kulübü Koleksiyon Kitabı”nda bir araya getiriyor.  Kitap satışından elde edilecek tüm gelir, sosyal sorumluluk bilinci ile asla pes etmeyen nesiller yetişsin diye Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak, Pharmaton® da toplam gelir kadar ek bağış yaparak projeye destek olacak.

Asla Pes Etmeyenler Kulübü, çeşitli zorluklarla karşılaşmalarına rağmen azim ve kararlılıkla amaçlarının peşinden koşarak kendi alanında başarıya ulaşmış 15 gönüllü ünlü isimden oluşuyor. Ünlü yazar Ali Deniz Uslu’nun editörlüğünü yaptığı ve ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un fotoğraflarını hazırladığı kitapta yer alan isimler;

Şefliği, lezzet kaşifi Arda Türkmen, “Fi”, “Çi” ve “Pi” üçlemesiyle iz bırakan yazar ve psikolog Azra Kohen, Türkiye’nin en çok konuşulan röportajcısı, gazeteci ve köşe yazarı Ayşe Arman, Türkiye’de halkla ilişkilerin temellerini atan  Betûl Mardin, Jared Leto, Rita Ora, Miley Cyrus gibi yıldızların tercihi Les Benjamins’in kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın, Socrates Dergi Genel Yayın Yönetmeni ve Eurosport’un sevilen spikeri Caner Eler, Grand Slam turnuvalarında tek kadınlarda ön eleme turlarında oynayan ve turu geçen ilk milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay, ODTÜ bençinden Basketbol A Milli Takımı Baş Antrenörlüğü’ne uzanan başarı hikayesi ile Çetin Yılmaz, NASA’da çalışan ilk Türk bilim insanı Prof. Dr. Feryal Özel , MFÖ üyesi ve müzik efsanesi Fuat Güner, BIG CHEFS Kurucusu girişimci iş kadını Gamze Cizreliürkiye’nin FIFA kokartlı ilk kadın hakemi ve ilk kadın antrenörü Lale Orta, çalışmaları dünya yıldızlarının albüm kapaklarına taşınan  fotoğrafçı Mehmet Turgut, “Vizontele”, “Gora”, “Aşk Tesadüfleri Sever”, “Yahşi Batı” gibi eserlere imzasını atan usta yönetmen Ömer Faruk Sorak, seslendirdiği karakterlerle hepimizin kulaklarında iz bırakan seslendirme sanatçısı,  yazar ve TV sunucusu Yekta Kopan.

Asla Pes Etmeyenler Kulübü, sadece gönüllü ünlülerin hikayeleri ile ilham vermiyor aynı zamanda seni de asla pes etmediğin hikayeni paylaşarak insanlara ilham vermeye çağırıyor. Asla Pes Etmeyenler Kulübü’ne katılmak isteyenler www.pharmaton.com.tr ’den asla pes etmediği hikayesini ve hayalini paylaşabilir. Asla Pes Etmeyenler Kulübü özel jürisi tarafından belirlenecek hikaye ile Pharmaton® seçilen kişinin hedefine giden yolda ona destek olacak.

Asla pes etmeme hikayeleriyle ilham verecek Asla Pes Etmeyenler Kulübü Koleksiyon Kitabı, bugünden itibaren tüm D&R mağazalarında ve www.dr.com.tr’de yerini alacak.