NAİF + BARIŞ K = KALİTELİ CUMARTESİ

NAİF + BARIŞ K = KALİTELİ CUMARTESİ


Bu hafta sonu Karaköy'deyiz!


Gündüzleri mutfağıyla, geceleri de terasında ağırladığı isimlerle aklımızın bir köşesinde hep “Bir Naif’e mi baksak?” dedirten Naif, bu hafta sonu da dopdolu.

25299028_811629739009239_6351145212241286405_n

15 Aralık Perşembe DJ kabininin başında olacak Sertaç Kazan, yaz ayalarında gidilebilecek sayılı yerlerden olan Alaçatı Maia’nın müzik direktörlüğünün yanı sıra, İstanbul-Berlin hattında gidip geliyor. Sertaç Kazan’dan hemen sonra aynı akşam kabine geçecek Görkem Çay, tech house ve techno ağırlıklı setleriyle hafta sonunun başlangıcını resmen duyurmaya geliyor.

16 Aralık Cumartesi İstanbul ve dünyanın önemli festival ve kulüplerinde boy göstermiş; Cem Yıldız ile birlikte İnsanlar’ın diğer yarısını oluşturan, klasik disko, disco-folk ve hatta Anadolu-Pop’u yeniden canlandıran ülkenin en önemli DJ’lerden biri olan Barış K. cumartesini sırtlayacak.

Pazar günü haftanın kapanışını şık bir şekilde yapmak isteyenler için kaçıranların artık kaçırmaması gereken, Naif’in klasikleşmiş Pazar Pazar Çilingir serisinin konuğu ise Sevcan oluyor.

Bu hafta sonu da terasına uğramadan geçmemeniz gerekene Naif’e gün içinde gidip eşsiz mutfağına bir şans vermeyi de unutmayın!