ASMALI’YA KITSCH GELİYOR! EĞLENCE GELİYOR!

ASMALI’YA KITSCH GELİYOR! EĞLENCE GELİYOR!


Ready For Kitsch!


Son yıllarda Taksim ve Asmalımescit’in eski havasını kaybettiği bir gerçek.

Bu bölgenin eski günlerine dönmesi için işaret fişeğini ateşleyen, nur topu gibi yeni bir mekan var.

26168456_886240098216907_2651689870206991059_n

Hafta içi bazen meyhane havasına girip kadehleri tokuşturtacak, bazen de “Ya bunun içinde ne var böyle!” diye barmen darlatıp kokteyllerimizi yudumlayacağımız bir kokteyl barına dönüşecek Kitsch, hafta sonu ise güzel müziğin hiç susmadığı bir yere dönüşecek. “Büyük Asmalımescit’i Canlandırma Projesi” ismini verdikleri proje kapsamında kendi adına yolu sonuna gelmek üzere olan Kitsch, büyük açılıştan önce biz bize olup dansın dibine vuracağımız bir gece için 6 Ocak Cumartesi, yani bu gece sizi misafirliğe davet ediyor.

Aynı zamanda dünya mutfağından nokta atışı lezzetleri Türk mutfağıyla harmanlayarak restorana da göz kırpan, herkesin değil de bizlerin kendini evinde hissedebileceği; abiyesi, simi, gereksiz şatafatı az, eğlencesi bol bir mekan dopdolu bir kadroyla hayatına merhaba demeye geliyor.

Açılış gecesinde DJ kabinini başında Arın Arıman, Aytek & Semi, Chickenez (Ögem+Edi), Doctor K, Doruk Guralp, Ergin Elvan, Furkan Kurt, Jamie S, Mr. Sür, Pekiner, SaLLı ve Yalım Erdiniz’den oluşan kadrosuyla her telden ve herkesin kendine bir şeyler bulacağı müzikleri bir araya getiren Kitsch’in sadece davetiyeyle içeri girebileceğiniz bu gece için kapıya isminizi yazdırmayı unutmayın. Yoksa kapıda kalıp az ilerideki Muharrem Abi’den kutu bira alayım derken geceyi minik tekelde kitlenip geçirebilirsiniz.

Saat dokuzda başlayıp artık ne zaman yorulursanız o zaman bitecek etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak isterseniz buraya bakabilirsiniz.