AVANGART, NOISE VE CAZ MÜZİĞİN ÖNEMLİ İSİMLERİ BU HAFTA BORUSAN MÜZİK EVİ’NDE

AVANGART, NOISE VE CAZ MÜZİĞİN ÖNEMLİ İSİMLERİ BU HAFTA BORUSAN MÜZİK EVİ’NDE


Thighpaulsandra, ADHD ve Batur Sönmez


Sanatın ve sanatçının dostu Borusan Müzik Evi, 2-3 Şubat Avangard ve Noise müziğin önemli isimleriyle İzlanda’nın başarılı caz topluluklarından birine ev sahipliği yapacak.

batursonmez_thighpaulsandra

Efsanevi İngiliz endüstriyel müzik grubu Coil’in 1997 ve 2004 yılları arasında kariyerinin en önemli albümlerinde imzası olan, synthesizer’ın Houdini’si desek yanılmayacağımız Thighpaulsandra, ülkemizdeki ilk konseri için Borusan Müzik Evi’ne misafir oluyor.

Spiritualized ve Queen Elizabeth gibi birçok avangard, endüstriyel ve elektronik müzik topluluğuyla çalışan müzisyene, bu konserde Türkiye’deki noise müziğinin önemli temsilcilerinden Batur Sönmez eşlik edecek. Konserde, önce Batur Sönmez yarattığı seslerle duyularımızı harekete geçirecek, sonrasında ise Thighpaulsandra harekete geçen hislerimizle duygusal bir yolculuğa çıkartacak. İki ismin de solo performanslarıyla başlayıp, sonunda ortak bir performansa imza atacağı gece 2 Şubat Cuma akşamı Borusan Müzik Evi’nde gerçekleşecek.

3 Şubat Cumartesi akşamı ise rotamızı bir kez daha Borusan Müzik Evi’ne çevirip, bu sefer daha yüksek bpm’de buluşuyoruz. İzlanda’nın doğası kadar kendine has gruplarından biri olan ADHD, 6 isimli yeni albümlerinin turnesi için bir kez daha kez ülkemize konuk oluyor. “Biz aileyiz!” sloganıyla müzik yapan ADHD; caz, hip hop ve rap müziği aynı potada eritip, cumartesi akşamı için modumuzu epey yukarılara çekmeye hazırlanıyor.

Cuma ve cumartesi akşamı ne yapsam diye düşünenler cuma akşamı için biletinizi buradan cumartesi akşamı için de buradan alabilirsiniz.

THIGHPAULSANDRA & BATUR SÖNMEZ

2 ŞUBAT 2018 CUM 20.30 BORUSAN MÜZİK EVI

20.30 Kapı Açılışı
21.00 Konser

ADHD, 6 / TOUR 2018

3 ŞUBAT 2018 CMT 20.30 BORUSAN MÜZİK EVI

20.30 Kapı Açılışı
21.00 Konser