BENEDICT CUMBERBATCH’Lİ MİNİ DİZİ PATRICK MELROSE’TAN İLK UZUN FRAGMAN

BENEDICT CUMBERBATCH’Lİ MİNİ DİZİ PATRICK MELROSE’TAN İLK UZUN FRAGMAN


Aristokrat playboy olarak Cumberbatch


Benedict Cumberbatch’in aristokrat playboy Patrick Melrose’u canlandıracağı, karakterle aynı ismi taşıyan 5 bölümlük Showtime mini dizisinden ilk uzun fragman paylaşıldı.

patrick-melrose

Hugo Weaving ve Jennifer Jason Leigh’in, Patrick Melrose’un anne ve babasını canlandırdığı dizide; Anna Madeley, Blythe Danner, Allison Williams, Pip Torrens, Jessica Raine, Prasanna Puwanarajah, Holliday Grainger, Indira Varma ve Celia Imrie gibi isimler de kadroda yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini üstlenen isim ise, başarılı Alman dizisi Deutschland 83’ün yönetmeni Edward Berger.

Edward St. Aubyn’in Patrick Melrose roman serisinden David Nicholls’ın senaryosuyla hayata geçirilen projede Cumberbatch, babası tarafından kötü muamele görüp annesinden aradığı desteği bulamayan bir aile tarafından yetiştirilen ve bu yaşadıklarını atlatmak için mücadele veren aristokrat ama son derece komik bir playboy olan Patrick Melrose’u canlandıracak. Her bölümde Patrick Melrose’un farklı bir hikayesini anlatacak dizi, St. Aubyn’in Never Mind, Bad News, Some Hope, Mother’s Milk ve At Last isimli beş hikayesinden oluşacak. Dizi 1960’lı yıllarda Fransa’da başlayacak, 80’lerde New York’ta geçecek ve 2000’lerin başında İngiltere’de sona erecek.

Sky ve Showtime ortaklığıyla hazırlanan dizi, 2018 yılı içinde yayınlanacak.