EDGE OF TOMORROW 2’NUN ÇEKİMLERİ BAŞLADI BAŞLAYACAK

EDGE OF TOMORROW 2’NUN ÇEKİMLERİ BAŞLADI BAŞLAYACAK


Live Die Repeat and Repeat


2014 yılında vizyona giren Doug Liman filmi Edge of Tomorrow, “Starship Troopers’a biraz Groundhog Day katalım” formülüyle gayet güzel çalışmıştı. Edge of Tomorrow’un merakla beklenen devam filmi, çıkan haberlere göre hayata geçmek üzere.

maxresdefault

Hiroshi Sakurazaka’nın 2004’te yayınlanan All You Need is Kill kitabından beyaz perdeye uyarlanan Edge of Tomorrow, uzaylılar tarafından işgal edilen dünyada aynı döngünün içinde uyanıp duran Tom Cruise’un, Emily Blunt’ın desteğiyle olayları düzeltme mücadelesini anlatıyordu. İlk film vizyona girer girmez ortaya çıkan devam filmi dedikoduları sonunda gerçek olmak üzere gözüküyor.

Live Die Repeat and Repeat ismiyle hayata geçecek projenin tamamen onaylandığı ve Emily Blunt’ın da kesin olarak kadroya dahil olduğu haberlerinden sonra bir süredir hakkında haber alamadığımız yeni Edge of Tomorrow filmi hakkında Doug Liman açıklamalarda bulundu: “İki isimin de kariyerlerini devam ettirmek için bu filmi yapmalarına gerek yok. Film sadece elimizde iyi bir senaryo olursa hayata geçecek ki ona da sahip olduğumuzu düşünüyorum. İlk filmde de birlikte çalıştığım Christopher McQuarrie yeni bir fikirle bana geldi ve ben de hemen senaryo ekibini bir araya getirdim. Şimdilik her şey olumlu ve yolunda. Bir sonraki filmim Live Die Repeat and Repeat olabilir.