FINN WOLFHARD VE ANSEL ELGORT AYNI FİLMDE BULUŞUYOR

FINN WOLFHARD VE ANSEL ELGORT AYNI FİLMDE BULUŞUYOR


The Goldfinch


ABD’li yazar Donna Tartt’ın 11 yıl aradan sonra yayımladığı ve 2014 Pulitzer Ödülü’nü kazandığı romanı The Golfinch‘in sinema uyarlamasında kadroya yeni isimler katıldı.

Annesi Metropolitan Sanat Müzesi’nde gerçekleşen bir bombalı saldırıda hayatını kaybeden bir çocuğun, zengin bir New York’lu ailenin yanına taşınmasını anlatan filmin kadrosunda Sarah Paulson ve Luke Wilson’ın yer alacağı kesinleşmişti. Warner Bros. ve Amazon’un ortaklaşa gerçekleştirdiği projenin kadrosuna yeni katılan isimler ise Stranger Things’in genç yıldızı Finn Wolfhard ve Edgar Wright’ın Baby Driver’ının Baby’si Ansel Elgort oldu. Filmin yönetmenlik koltuğunda oturacak isim ise 2015’in başarılı yapımlarından Brooklyn’in yönetmeni John Crowley.

Bir anlatıcının ağzından dinleyeceğimiz hikaye, çocuk Theo’nun annesinin ölümüyle başa çıkmasını ve yetişkin Theo’nun çalıntı bir tabloyu kurtarmaya çalışmasından oluşan iki bölümden oluşacak. Elgort filmin ana karakteri  Theodore Decker‘ı hayat verecekken Wolfhard da The’nun çocukluk arkadaşı Boris’in gençliğini canladıracak.