JENNA FISCHER “THE OFFICE’E BENİ DE YAZIN” DEDİ

JENNA FISCHER “THE OFFICE’E BENİ DE YAZIN” DEDİ


Varım diyoor!


Önce John Krasinski’nin “Böyle bir ihtimal varsa her türlü varım” demesiyle sevindiğimiz, sonra da geri döneceğinin kesinleşmesiyle duble mutluluk yaşadığımız The Office’in Pam’i Jenna Fischer, dizideki varlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

pam

Her karakterine ayrı ayrı güldüğümüz, tüm zamanların en başarılı ve en sevilen komedi dizilerinden The Office’in, hem orijinal İngiliz versiyonunun hem de ABD versiyonunun kalbimizde yeri ayrı. NBC’nin projeyi üstlenmesiyle tekrar hayata geçmeye hazırlanan dizinin ABD versiyonuna Steve Carell’in katılmayacağını açıklamasıyla üzülsek de Pam’i canlandıran Jenna Fischer “The Office’i canlandırma fikri bence gerçekten harika, detayları henüz öğrenmedim ama Greg (Greg Daniels) varsa ben de parçası olmaktan mutluluk duyarım” diyerek müjdeyi verdi.

Dizinin senaryo ekibinde yer alan Hollywood’un yükselen isimlerinden Mindy Kaling de dahil olmak üzere BJ Novak, Mike Schur, Gene Stupnitsky ve Lee Eisenberg’ün de eksiksiz yer alacağı dizide Angela ve Creed karakterlerini canlandıran Angela Martin ve Creed Bratton da geri dönüşe yeşil ışık yakmıştı.

Olumlu haberlerin art arda gelmeye başladığı ve bizim de sonucunun ne olacağını merakla beklediğimiz The Office’e umarız yakın zamanda kavuşuruz.