MUTLULUĞUN FORMÜLÜ = BARIŞ K + RED BULL + XOYO

MUTLULUĞUN FORMÜLÜ = BARIŞ K + RED BULL + XOYO


Yarın saat 13.45'te


Ülkemizi yurt dışında bir Nuri Bilge Ceylan, bir Naim Süleymanoğlu gibi temsil eden Barış K; dünyanın sayılı gece kulüplerinden biri olan XOYO’dan bildiriyor…

1514358542_P_20160616_00859_news

Anadolu-pop’u yeniden canlandıran dört kişilik ekipte yer alan Barış K’nın performansları, ilk günden beri şehirde dilden dile dolaşarak efsaneye döndü. Ünü ülke sınırlarını aşan ve yurt dışında da birçok önemli festivalde sahne alan Barış K, bu sefer rotasını İngiltere’ye çevirip en önemli gece kulüplerinden biri olan XOYO’nun konuğu oldu.

Erol Alkan’ın resident DJ’liğinde gerçekleşen To The Rhtym serisinde Jimmy Edgar, Ellen Allien, Daniel Avery ve daha bir çok büyük isimle aynı sahneyi paylaşan Barış K’nın Funk, Psych, Disco ve Folk Classic’in dibine vurduğumuz 135 dakikalık performansı ise Red Bull Radio ile ayağınıza kadar geldi.

4 Ocak’ta Türkiye saatiyle 13.45’te başlayacak, her zaman denk gelemeyeceğiniz ve birçok sürprize gebe olabilecek bu performansı kaçırmak istemiyorsanız saatlerinizi ayarlayıp, https://www.redbullradio.com/‘un başına geçin!