NETFLIX’İN DANİMARKA YAPIMI YENİ DİZİSİNDEN İLK FRAGMAN

NETFLIX’İN DANİMARKA YAPIMI YENİ DİZİSİNDEN İLK FRAGMAN


The Rain


İlk Alman yapımı dizisi Dark’ın başarısından sonra farklı ülkelerin yapımlarına ağırlık veren Netflix, ilk Danimarka yapımı dizisi The Rain’in fragmanını paylaştı.

20170707_8696.ARW

Yağmurla gelen ve İskandinavya nüfusunun çoğunu yok eden ölümcül bir virüsten altı yıl sonra, iki Danimarkalı kardeşin kendileri gibi hayatta kalan diğer gençleri bulmak için çıktığı yolculuğu anlatan The Rain, klasik bir doğal afet sonrası yaşananları anlatıyor gibi gözükse de bunu Netflix kalitesi ve İskandinav kültürüyle birleştirince ortaya çıkacakları düşününce merak etmemek elde değil. 

“Kuru kal, hayatta kal” sloganıyla başlayacak dizide Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen ve Christian Potalivo’yu dizinin yaratıcı ekibinde görürken; The Rain’in başrollerinde Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle ve Angela Bundalovic gibi genç oyuncular yer alıyor.

Henüz yayın tarihi kesinleşmeyen ama Netflix’in bizleri çok bekletmeyeceğine inandığımız The Rain’in hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya ilk fragman için de aşağı buyrunuz.