PRIMAVERA SOUND BU SENE DE BÜYÜK OYNUYOR

PRIMAVERA SOUND BU SENE DE BÜYÜK OYNUYOR


Arctic Monkeys, The National, Bjork, Nick Cave & The Bad Seeds...


Özellikle iki yıl evvelki line-up’ıyla dibimizi düşüren Primavera Sound, bu sene de hiç aşağı kalmıyor ve bir kez daha yıldız isimleri yukarıdan aşağı ve sağdan sola patır patır diziyor.

DUqMc5aX4AMV7gf

Dünyanın farklı yerlerinden seçtikleri on kişiye izlettikleri ve tepkilerini ölçtükleri videosuyla “Acaba büyük bir reunion mu var? Yoksa Daft Punk mı?” diye düşündürten festival, bu seneki line-up’ını açıkladı. Her sene, yaza girişimizi kutlarcasına gerçekleşen ve son yıllarda giderek daha büyük isimleri ağırlayıp yılın en çok konuşulan festivallerinen biri olan Primavera Sound, bu seneyi de boş geçmedi.

Björk, The National, Nick Cave and the Bad Seeds, Arctic Monkeys, Lorde, Slowdive, Tyler, The Creator, Charlotte Gainsbourg ve daha onlarca ismin yer aldığı festival; 30 Mayıs ve 2 Haziran tarihleri arasında Barcelona’da gerçekleşecek.

Bu isimlerin yanı sıra her zaman her yerde denk gelemeyeceğimiz Jane Birkin Gainsbourgh Symphonic, 6 saatlik Floating Points DJ Set ve Stranger Things müziklerini hazırlayan Kyle Dixon ve Michael Stein‘ın dizi müziklerini çalması gibi performanslar da festivalin kaymağı olacak.

Biletler için elinizi çabuk tutmanızda fayda var.