SNOWPIERCER’IN TV UYARLAMASINDA BAŞROL JENNIFER CONNELLY’NİN

SNOWPIERCER’IN TV UYARLAMASINDA BAŞROL JENNIFER CONNELLY’NİN


Bu yıl TNT'de


Bong Joon Ho’nun 2013 yılında çektiği Snowpiercer’ın televizyon dünyasına transferi, 2016’nın son günlerinde kesinleşmişti. Proje hakkında detaylar da yavaş yavaş gelmeye başladı.

jennifer_connelly_at_louis_vuitton_dinner_party_louvre_in_paris_4_11_2017_7

Netflix filmi Okja’nın da yönetmenliğini de yapan Bong Joon Ho‘nun yönettiği Snowpiercer’ın TV uyarlamasından uzun zamandır haber almamıştık. Jean-Marc Rochette, Benjamin Legrand ve Jacques Lob’un çizgi romanı Le Transperceneige’in uyarlaması olan Snowpiercer hakkında TNT’nin bir pilot bölüm için onay vermesi ve senaryonun War of the Worlds ve Avatar’ın devam filmlerinin yazarı Josh Friedman’ın üstlenmesi bugüne kadar bildiğimiz az sayıda bilgilerden bazılarıydı.

Dizinin başrolü için konuşulan isimlerden biri olan Jennifer Connelly’nin varlığı kesinleşti. Proje için “Joon Ho’nun filminin ve onun vizyonunun büyük bir hayranıyım. Onun kurduğu bu dünyayı daha zengin hale getirme ve daha fazla karakterle genişletme fikri ise bize son derece heyecan verdi.” diyen TNT’den Sarah Aubrey, bizim de heyecanımızı arttırdı.

Connelly’nin yanı sıra Daveed Diggs, Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh ve Sasha Frolova‘nın da yer alacağı projenin henüz ne zaman ekranlara geleceği belli değil. Umarız çok bekletmezler…