THE PASSION OF THE CHRIST’IN DEVAM FİLMİ GELİYOR

THE PASSION OF THE CHRIST’IN DEVAM FİLMİ GELİYOR


Başrolde bir kez daha Jim Caviezel


2004’te vizyona girdiğinde büyük ilgi gören The Passion Of The Christ’in uzun zamandır konuşulan devam filmi projesi hayata geçiyor.

ows_148910278276317

Mel Gibson’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu; Jim CaviezelMonica Bellucci ve Maia Morgenstern gibi isimlerin başrollerini paylaştığı filmin devamıyla ilgili söylentiler ilk olarak 2016’da ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz gün bir televizyon programına katılan filmin başrol oyuncusu Jim Caviezel, projenin tekrar hayata geçtiğini ve aynı rolü tekrar canlandırmak için hazır olduğunu belirtti.

Rahatsız edici sahneler ve antisemitizm propagandası yapıldığı gerekçesiyle tepki toplayan ama yine de gişede büyük başarı sağlayan filmin senaryosu için Mel Gibson’ın daha önce Braveheart’ta birlikte çalıştığı Randall Wallace, 2014 yılında The Passion Of The Christ: Resurrection isimli bir senaryo yazmıştı.

Filmin senaryosuna göz atan Caviezel, “Korkmayın, öyle ucuz İsa geri döndü tarzı bir senaryo değil. Hakkında fazla konuşamam çünkü gerçekten şok edici bir senaryo. Sadece bekleyip görün.” diyerek “Bu kadar heyecanlanacak ne olabilir ki?” dedirtti. Bekleyip göreceğiz…