2018’DE YENİ BİR FLORENCE AND THE MACHINE ALBÜMÜNE ÇOK YAKINIZ

2018’DE YENİ BİR FLORENCE AND THE MACHINE ALBÜMÜNE ÇOK YAKINIZ


CEO onaylı haber...


En son 2015’te How Big, How Blue, How Beautiful’u yayınlayan Florence and the Machine’in yeni albümünün bu yıl içinde geleceği neredeyse kesin gibi…

2015-2018 arasını Tim Burton filmine yaptığı bir şarkıyla ve Final Fantasy XV için bir Stand by Me cover’ı yaparak geçiren Florence and the Machine’in yeni albümüne bu sene sonuna doğru kavuşabiliriz. Müzisyenin bağlı olduğu plak şirketi olan Virgin Records’un CEO’su Ted Cockle, verdiği bir röportajda “Florence + The Machine, Blossoms, CHVRCHES, James Bay ve Shawn Mendes‘ten bu yıl içinde yeni materyaller duymayı heyecanla bekliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Bizi heyecanlandıran ve albümün “acaba”dan “kesin”e doğru döndüğünü düşündüren bir diğer gelişme ise grubun son albümünde de birlikte çalıştığı besteci/yapımcı Sally Herbert’in kişisel biyografi sayfasını yeni Florence and the Machine albümünün yaylılarının kayıtlarının tamamlandığı yönünde değiştirmesi oldu. 

Bu olumlu gelişmelerin en azından yeni bir tekli veya bir video ile taçlandırılmasını gerekmesini düşündüğümüzü belirtip, yeni Florence and the Machine albümünü beklerken Florence Welch’in evinde adım adım dolaştığımız bu video ile bekleyelim.